Malatya Bakkallar Odası Aşure dağıttı

Malatya Bakkallar Odası Başkanı Turan Cıcık, kendi iş yerinin bulunduğu Dörtyol bölgesindeki esnaflara aşure ikramında bulundu.

Bakkallar Odası Başkanı Turan Cıcık’ın düzenlediği aşure etkinliğine Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kırçuval, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Minibüscüler Odası Başkanı Mesut İnce, Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi, Oda Başkanları ve bölgedeki esnaflar katıldılar. Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi’nin okuduğu duanın ardından konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, aşure etkinliğinin birlik ve beraberliği vesile olmasını dileyerek, Muharrem ayı nedeniyle Malatya’nın her bölgesinde esnaf ve sanatkarlarca yapılan aşure dağıtımının kentin sosyal dayanışmasına önemli bir katkı sunduğunu belirterek, “Muharrem ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz ay oldu. Acılardan ders alarak Muharren ayını kutlamanın sevincini yaşıyoruz” dedi.